Festmény felvásárlás

Távoli rokontól örökölt egy festményt, amely ott lóg a lakása falán? Vagy a padláson megbújva porosodott a többi kacatnak hitt tárgy között.

Sokszor az örökösök nincsenek tisztában egy-egy vagyontárgy mennyit ér. A hagyaték átvizsgálásakor bukkanhatunk olyan képekre, melyek számunkra értéktelennek tűnhetnek és akár még ízlésünknek sem felel meg. Egyáltalán nem tetszenek, vagy éppen laikusként nem látunk benne semmilyen értéket. Sokszor csak azt gondoljuk, hogy a helyet foglalja és egyszerűbb lenne megszabadulni tőle. Mielőtt kidobná az ablakon gondolkozzon egy kicsit!

Lehet, hogy az Ön falán egy igazi értékes műalkotás lóg. Több nem olyan közismert, mégis elismert festő élt hazánkban akinek alkotásai igazi ritkaságok és igazi értékek. Lehetséges, hogy Ön csak apró kis dekorációnak lát egy képet a falon, mely valójában igazi antik festmény, mely nagy értéket képvisel.

Ha szeretné megtudni igazán mi van az Ön tulajdonában nem kell mást tenni, mint felhívni kollégánkat. Több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk a festmények értékelése területén. Kollégánk gyorsan megállapítja, hogy ez egy neves hazai vagy külföldi művész alkotása, vagy tényleg csak egy értéktelennek minősíthető darab.

Ön nem veszíthet semmit. Festmények értékelése után akár azonnal értékesítheti is azokat. Ha az Ön birtokában igazi „kincs” van akkor mi azt korrekt áron és gyorsan felvásároljuk. Festmény felvásárlás Budapesten vagy azon kívül is lehetséges.

Forduljon hozzánk a +36706000873 telefonszámon, hiszen biztos információt kaphat arról milyen értékkel rendelkezik az Ön tulajdonában lévő festmény. Javasoljuk, hogy ne próbálja egyénileg eladni azt. Nem biztos, hogy valóban megkapja azt az összeget érte, mint amennyit az valójában ér. Ha valós áron szeretné azt eladni akkor mindenképpen keressen minket. Ha sérült a festmény, vagy Ön számára ismeretlen névjegy van rajta, esetleg modern alkotásnak tűnik akkor is keressen bizalommal. Mi megállapítjuk a valós értékét és ajánlatot teszünk Önnek a kép felvásárlás tárgyában is.

Most 40%-al többet fizetünk mindenért!

Dinasztiánk idén ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját, így most 40%-al többet fizetünk minden értéktárgyáért!