A régi kitüntetések is lehetnek értékesek?

A kitüntetések mindig személyre szólóak, egy bizonyos ember kapta őket elsősorban valamilyen elismerésként. Már a középkor elején találkozhattunk kitüntetésekkel, egészen a XII. századig visszanyúlnak a fennmaradó történelmi értékek.

Azután egyre jobban elterjedtek ezek alkalmazása. A XVII-XVIII században virágzott igazán a kitüntetések használata, Mária Terézia alapította például a Szent István rendet. Egyre szélesebb körben kezdték el alkalmazni ezt a fajta elismerést. Mindenféle téren előkerültek. Kialakultak különféle érdemrendek, egyéni kitüntetések, díjak, de használtak zászlókat, plaketteket is. A katonai sikerek elismeréseként nagyon elterjedtek az egyéni érdemrendek. A ’48-as szabadságharcból, de Ferenc József korából is nagyon sok kitüntetés maradt ránk. A világháborúkból is sok jelvény, érdemrend, kitüntetés maradt meg az utókor részére.

Ha Önnek korabeli kitüntetés került a birtokába és szeretné megtudni az mennyit ér, vagy éppen értékesíteni szeretné akkor bizalommal fordulhat hozzánk. Kollégáink nagy szaktudással rendelkeznek ezen a téren és megállapítják, hogy az adott kitüntetés valódi-e, mely korból származik és mennyi lehet az értéke.

A régi kitüntetések is lehetnek bizony elég értékesek. Ne csak azoknak jelenthet értéket egy-egy ilyen tárgy akinek személyes kapcsolata van, mert például a dédnagyapja a világháborúban szerzett egy jelvényt, hanem nagyon sok gyűjtőt érdekelnek ezek a tárgyak. Ne adja el őket fillérekért.

Örökség felvásárlás keretén belül keresünk régi jelvényeket is, hívja kollégánkat a +36706000873 telefonszámon. Magas áron gyorsan segítünk Önnek.

Nálunk valóban reális árat kaphat értékeiért.

Most 40%-al többet fizetünk mindenért!

Dinasztiánk idén ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját, így most 40%-al többet fizetünk minden értéktárgyáért!