Drágakő eladása csak megbízható személynek

Ha nagy értékű drágakővel rendelkezik és szeretné azt eladni érdemes előtte átgondolni azt hol érdemes eladni. Figyelni kell, hogy a felvásárló mennyire megbízható, milyen háttérrel rendelkezik. Sajnos többször fordul elő, hogy magukat szakértőként hirdető személyek próbálnak olcsón hozzájutni értékes kövekhez. Az értékes drágakövek, vagy féldrágakövek eredetiségét és tényleges állapotát csak igazi szakértő képes megállapítani.

A másik probléma a területen, hogy egyre több hamisítvány jelent meg. A technika fejlődése a csalóknak is kedvez. Sokkal valóság hűbb és tökéletesnek tűnő másolatot képesek előállítani. Lehet, hogy az Ön által őrzött kincsnek vélt kő is csak egyszerű hamisítvány.

Érdemes szakértőhöz fordulni. Ha eladna, vagy vásárolna bizalommal keresheti munkatársainkat. Szakértő kollégáink segítenek Önnek minden kérdésben.

Az igazi gyémántot, rubint, zafírt illetve smaragdot, melyek a gyakorlatban tartoznak a drágakövek kategóriájába nagyon nehéz felismerni. Vannak egyéb értékes kövek, melyek a féldrágakövek kategóriájába tartoznak. Ezek is szépek, csillognak és nagyobb értékkel bírnak. Féldrágakövek közé sorolják a hegyikristályt, az ónixot, opált, achátot, ametiszt, karneolt és a turmalint.

A drágakővel és a féldrágakővel díszített ékszerek nagyon értékesek. Például egy vörös gyémánt értéke karátonként a 300 millió forintot is meghaladhatja. Gondoljunk csak bele ez milyen csábító összeg a csalóknak.

Ha ilyen ékszert vagy drágakövet szeretne vásárolni, akkor bizalommal forduljon kollégáinkhoz. Több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk. Bővebb információért hívja a +36706000873 telefonszámot.

Ha pedig eladni szeretne szintén számíthat segítségünkre. Nem csak megmondjuk Önnek mennyit érhet az Ön tulajdonában lévő drágakő, de akár kiemelten magas áron azonnal meg is vásároljuk azt Öntől. Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal akik állanak az Ön rendelkezésére.

Leinformálható, sok éve működő cég vagyunk. Kollégáink garantáltan megbízhatóak, tisztességesek és nagy szakértelemmel rendelkeznek.

Drágakő felvásárlás nem csak Budapesten lehetséges. Érdeklődjön kollégáinktól és egyeztessen időpontot.

Most 40%-al többet fizetünk mindenért!

Dinasztiánk idén ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját, így most 40%-al többet fizetünk minden értéktárgyáért!