Hogyan adjuk el antik porcelánjainkat?

Napjainkban az értékes porcelánok iránti kereslet nagyon nagy. Mindenki hallott már a régi magyar porcelán manufaktúrák termékeiről. A híres Zsolnay vagy Herendi porcelánok hallatán sokaknak felcsillan a szemük. Hazánkban a XIX. században indult meg a porcelán gyártás.

A híres magyar porcelángyártók luxus kivitelű termékek mellett elterjedtek azok az étkészletek is, melyek már használat után akár mosogatógépben is tisztíthatók. Az igazi Zsolnay, Hollóházi vagy Herendi porcelán még ha mindennapi használatra is készült értékes ingóság lehet. Ezek a termékek egyedi jelleggel bírnak. Sajnos az értékesebb tárgyakat többen megpróbálják hamisítani. Ha Ön gyűjtő és értékes porcelánt szeretne vásárolni javasoljuk, hogy előtte vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Hívja a  +36706000873 telefonszámot és számíthat munkatársaink segítségére, akik megmondják Önnek, hogy igazi vagy hamis terméket szeretne megvenni és annak mennyi lehet az értéke.

Ha pedig szeretné eladni a féltve őrzött, vagy az örökségben talált készletet akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Nem csak a neves magyar manufaktúrák termékeit vásároljuk fel. Európában is nagyon sok híres porcelánmanufaktúra létezett, gondoljunk csak a bécsire, vagy a velenceire.

Nem csak különböző készletek, mint egy teáskészlet, vagy étkészlet lehet egy gyűjtő számára értékes. Ha csak egyedi termékről van szó, mint például egy süteményes tál, vagy egy apró szobor is jelenthet kiemelkedő értéket. Természetesen egy 6, 12 vagy akár egy 24 darabos antik készlet akár egyeseknek igazi vagyont is jelenthet.

Magánszemély ezek eredetiségét, értékét nem tudja megállapítani. Sok függ a porcelán gyártójától, festésének módjától, állapotától. Szakértő kollégáink segítenek Önnek abban ha csak szeretné megállapítani ezek értékét, de ha értékesíteni szeretné akkor is fordulhat hozzánk bizalommal. Porcelán felvásárlás nem csak Budapesten lehetséges. Keresse kollégáinkat a +36706000873 telefonszámon és mi magas áron gyorsan lebonyolítjuk a felvásárlást.

Ha örökölt, vagy csak a szekrény mélyén bújik meg egy-egy darab ránk számíthat. És nem csak porcelán felvásárlás esetén, bármilyen régiség, antik érték van az Ön birtokában mi segítünk annak megvásárlásával.

Most 40%-al többet fizetünk mindenért!

Dinasztiánk idén ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját, így most 40%-al többet fizetünk minden értéktárgyáért!