Hulladék, vagy érték?

Sokan állnak tanácstalanul amikor először lépnek be a megörökölt lakásba. Az idős rokon a lakásban nagyon sok bútort, lakberendezési tárgyat hagyott. Első ránézésre ezek feleslegesnek tűnő tárgyak lehetnek. Mit tudunk kezdeni egy ósdinak tűnő bútorral, vagy a falon porosodó kopottnak tűnő festménnyel?

Legtöbbször ilyenkor azonnal keresgélni kezdenek olyan szolgáltatónál akik vállalják a teljes lakás lomtalanítását. Vagy éppen megnézzük milyen nagy konténert kell rendelnünk, hogy el tudjuk szállíttatni a megörökölt vagyontárgyakat.

Gondolták volna, hogy amit hulladéknak tekintenek másnak nagyon is értékes lehet? Az idős, esetleg antik bútorokat nagyon sokan gyűjtik. Ugyanúgy, mint a kevésbé ismert festők műveit, vagy az értéktelennek tűnő porcelán étkészletet is. Célszerű a hulladékkezelő vállalkozások helyett felértékeltetni a hagyatékot, ezért hívja a +36706000873 telefonszámot.

Nagyon sok értékes antik tárgy kerül így a hulladéklerakókba. Pedig sokszor nem is tudják, hogy igazi kincseket örökölhetnek meg. Egy-egy ilyen tárgy nemcsak néhány tízezer forintos értéket, de akár százezres tételeket is képviselhet.

Természetesen senkitől sem várható el, hogy felismerje milyen érték került a tulajdonába. Ezért vannak nagy tapasztalattal rendelkező szakértők, akik meg tudják állapítani, hogy tényleg értéktelen-e amit örököltünk. Tényleg csak költségek jelent-e azok elszállítása, vagy éppen még jelentős bevételhez is juthat hozzá.

Ha nem biztos abban, hogy mit örökölt akkor célszerű felvenni a kapcsolatot szakértőinkkel. Nem csak felértékeljük az Ön vagyontárgyait, akár készpénzzel fel is vásároljuk azt. Egy egész lakás berendezési tárgyait is áttekintjük, nem csak egy-egy tárgyat. Hívjon minket bizalommal a +36706000873 telefonszámon.

Most 40%-al többet fizetünk mindenért!

Dinasztiánk idén ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját, így most 40%-al többet fizetünk minden értéktárgyáért!