A retro játékok nem csak játékra alkalmasak

Mindenki emlékszik, hogy gyermekkorában milyen játékokkal játszottak. De gondoljunk vissza szüleinkre, nagyszüleinkre. Nekik is voltak játékaik, hiszen minden gyereknek szüksége van nemcsak szórakoztató játékra, de fejlődésre is. A játékok sok célt szolgálnak egy gyermek életében.

A régi, antik játékok egyedi hangulattal rendelkeznek. A régi idők világába nyerhetünk általuk bepillantást. Egyes gyűjtők kifejezetten korabeli játékok felvásárlásával és gyűjtésével foglalkoznak. A régi játékok nagyon sokszínűek voltak.

Egyik legnépszerűbb a régi építőjáték, melyek legtöbbször fából készültek. Nagyon sok formában, kivitelben készültek. Nagyon sokak kedvenc játékát sokan keresik még ma is.

A babák is nagyon kedvelt játékok voltak minden korszakban. Minden lánynak voltak babái. Korábban elsősorban a porcelán babák voltak nagyon kedveltek. Minden háztartásban előfordultak. Sokszor nagyon szépen kidolgozott, igazi ritkaságok is készültek.

Ugyanilyen kedvelt játékok voltak a játék macik is. Mindkét nem szívesen játszott ilyen régi játékkal. Ezek között is találhatunk elég ritka és egyben nagyon értékes darabokat is. Legismertebben a Teddy mackók.

De nagyon sok különféle játék is volt a háztartásokban, melyek ma már igazán ritkaságnak számítanak. A régi autók közül is vannak szinte egyedi darabok. Nem csak matchboxok, de lendkerekes autók, vagy a nagyon közkedvelt pedálos autók is igazi ritkaságnak számítanak már. Van néhány gyűjtő, aki nagyon egyedi machtbox gyűjteménnyel rendelkezik.

Ma már elképzelhetetlen, hogy korábban egyes játékokat bádogból, vagy lemezből készítették. De ki ne emlékezne a rengeteg méretű és kivitelben készült üveggolyókra is. És az egyes ikonikus darabokra, a csipegető csibére, csattogó szárnyú falepkére, ugráló békára, stb.

Ha Önnek is vannak régi játékai bátran keressen minket a +36706000873 telefonszámon. Kollégáink tanácsot adnak Önnek, hogy ezeket a játékokat érdemes-e értékesíteni, milyen árban adhatók el. Ugyanakkor korrekt áron fel is vásároljuk ezeket a tárgyakat.

Most 40%-al többet fizetünk mindenért!

Dinasztiánk idén ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját, így most 40%-al többet fizetünk minden értéktárgyáért!