Melyek az értékes szőnyegek?

Nagyon sok lakásban találhatunk félretett, porosodó szőnyeget. Kicsit réginek tűnik, és kopott már egy picit. Lehet nem illik a lakásba, ezért a padláson vagy a pincében pihen, esetleg összehajtva a sarokban.

Van amikor az örökölt lakásban is találunk ilyen szőnyeget. A nagybácsi, nagyszülő szobájában mindig zavarta az Ön szemét az a furcsa szőnyeg. Legszívesebben azonnal kidobná azt.

Meggondolatlanul soha ne dobjon ki ilyen szőnyegeket! Ha Ön egy antik szőnyeg tulajdonosa, amiről esetleg nem is tud, akkor nagyon jó áron értékesítheti azt.

Az antik szőnyegek nagyon érétkesek lehetnek. Egyes gyűjtők szívesen rendezik be a lakásukat ilyen darabokkal. Vannak olyan műgyűjtők, akik nagy összegeket képesek kifizetni egy-egy ilyen darabért. Ha Ön nem biztos abban, hogy milyen szőnyeg van a birtokában keresse kollégáinkat a +36706000873, akik segítenek Önnek azt felbecsülni.

Az antik szőnyegek sokszor kézzel festettek és kézzel szőttek. Nagyon sok helyről származnak ilyen szőnyegek, egyik legismertebb a perzsa szőnyeg. Már a XV. században is készültek gyönyörű szőnyegek. Ezek nagy részét műgyűjtőknél, vagy éppen múzeumokban találhatjuk meg. A régi szőnyegek nagyon keresettek, hiszen kevés van belőlük és nagyon értékesek lehetnek. Többször kerültek elő lomtalanításból, lakások kiürítésénél.

Az idősek sokszor ragaszkodtak a tulajdonukban lévő használati tárgyakhoz. Nem válnak meg akkor sem a régi szőnyegektől akkor sem, ha már kicsit poros, vagy használaton kívül is van. Mikor ilyen tárgyat örököl valaki akkor derülhet ki, hogy ezek igazi értékes tárgyak lehetnek.

Az egyes gyűjtők egyes darabokért versengnek is az eladóknál. Azonban egy laikus személy nem feltétlenül találja meg azt a vevőt, aki a legjobb árat adja az antik szőnyegért. Lehet, hogy az első vevő által felkínált ősszeg nagyon csábító, viszont lehet, hogy akár a többszörösét is megkaphatja egy igazán jó vevőtől.

Ne habozzon, hívja fel kollégáinkat a +36706000873telefonszámon. Mi segítünk Önnek felértékelni a tulajdonában lévő szőnyeget. Ugyanakkor korrekt áron azonnal fel is vásároljuk Öntől azt, így megszabadulhat attól a problémától, hogy kinek értékesítse azt. Cégünk megbízható, korrekt áron vásárolunk régiségeket.

Most 40%-al többet fizetünk mindenért!

Dinasztiánk idén ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját, így most 40%-al többet fizetünk minden értéktárgyáért!