Teljes hagyaték felvásárlása

Sokan örökölnek olyan hagyatékot, mely számukra értéktelen. Egy idős vidéki rokon, vagy egy távoli hozzátartozó halála esetén juthatunk hozzá olyan vagyonhoz, mellyel nem tudunk mit kezdeni.

A lakás, vagy ingatlan értékesnek tűnhet, de mi legyen a benne lévő, Ön számára kacatnak tűnő berendezési tárgyakkal? Lehetnek ott régi porcelánok, faliórák, étkészletek, evőeszközök, bútorok, melyek értéktelennek tűnhetnek. A padláson, pincében is sok poros, koszos holmi van, melyet nem szívesen nézne át. Ezek eltakarítása pedig jelentős költséggel bírhat.

Ha a hagyatékban szerepelnek olyan régebbi tárgyak, melyek másoknak értékes is lehet, akkor lehetősége van arra, hogy a teljes hagyatékot értékesítse. Ez esetben bizalommal hívja kollégáinkat, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a hagyatékok értékelése és felvásárlása területén.

Mielőtt bármit kidobna, vagy kitakarítaná az egész lakás gondolja át, hogy ami Önnek értéktelen az másoknak nagy értéket képviselhet. Bármi értékes lehet mások számára, amire esetleg Ön nem is gondol. A köztudatban az van, hogy a régiségkereskedők csak értékes és általában nagyon régi tárgyakat vásárol fel. Ez nem így van!

Nagyon sok olyan gyűjtő él az országban, akik különböző régiségeket gyűjtenek. Legyen az egy lámpa, vagy egy képeslap, esetleg egy régi játék. Több ezer, de akár tízezer forintot is érhet egy-egy ilyen darab. És ha sok van belőle egy hagyatékban akkor egy igazi kincset örökölt. Az se tartsa vissza, hogy szakember segítségét kérje, hogy esetleg ezek a tárgyak fent fekszenek a padláson, vagy lent a pincében, ahol kosz van, pókháló, stb. Ahová Ön nem szívesen megy be.

Sok időt és energiát takaríthat meg, ha szakemberekre bízza, hogy nézzék át a hagyatékot. És nem csak munkától szabadul meg, még pénzt is kaphat azért, amit egyébként kidobott volna. Na habozzon, keresse fel kollégánkat a  +36706000873 telefonszámon.

Nem csak Budapesten és Pest megyében, az ország bármely pontján vállaljuk a régiségek felvásárlását.

Most 40%-al többet fizetünk mindenért!

Dinasztiánk idén ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját, így most 40%-al többet fizetünk minden értéktárgyáért!